Me Näköasiantuntijat panostamme kaikissa tarjoamissamme tuotteissa laatuun, ja räätälöimme ne juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Pitkän kokemuksemme ja erityisosaamisemme myötä osaamme tutkimustemme perusteella ehdottaa juuri sinulle sopivimmat ratkaisut. Parhaista materiaaleista valmistettuun, hyvin suunniteltuun ja huolellisesti viimeisteltyyn kehykseen asennetut nykyaikaiset linssit ovat miellyttävät käyttää - joka päivä. Lisäksi käytämme luotettavia toimittajia joiden tuotanto on valvottua, turvallista ja vastuullista. Laadukas tuote voidaan myös usein korjata, toisin kuin kertakäyttöisemmät halvimmat tuotteet joihin useimmiten ei ole saatavilla varaosia.

Perinteinen käsityötaito

Meillä on jokaisessa verkostoomme kuuluvassa liikkeessä omat paikalliset työpajat, joissa tuotteet valmistetaan käsityönä. Tämä on tänä päivänä harvinaisuus ja takaa korkean laadun, yksilöllisyyden sekä tarpeen vaatiessa todella nopeat toimitusajat. Myös mahdolliset reklamaatiot ja takuuasiat hoituvat tarvittaessa nopeasti koska asiat käsitellään liikkeissämme paikallisesti, ja pystymme pajassamme suorittamaan korjaustyöt itse nopeasti. 


Kehykset

Silmälasit eivät ole enää pelkästään näköä korjaavia apuvälineitä, vaan usein myös muodikas asuste jolla omaa persoonaa voi helposti korostaa ja viimeistellä tyylinsä. On tärkeää, että kehykset yhdistävät nämä kaksi asiaa. Seuraamme aktiivisesti paitsi alan teknistä kehitystä myös viimeisimpiä trendejä, ja liikkeiden henkilökunta osaa valita sekä persoonaasi että linssiratkaisuun parhaiten sopivat kehysvaihtoehdot laajoista mallistoistansa. Liikkeistämme löydät niin isoimpien muotitalojen mallistot kuin pienempien, jopa suomalaisten, suunnittelijoiden kehyksiä. Kehykset ovat paitsi hyvännäköisiä myös korkealaatuisia ja valvotusti valmistettuja.

HALUAMME, ETTÄ NÄET HYVIN MUTTA MYÖS NÄYTÄT HYVÄLTÄ. 

Linssit

Linsseissä todella on suuriakin eroja toimivuuden kannalta. Koska jokaisen silmät ovat erilaiset toimivat parhaiten juuri sinulle räätälöidyt linssit. Mitä halvempi linssi, sen enemmän joutuu yksilöidystä mitoituksesta tinkimään. Erityisesti suurissa voimakkuuksissa ja monitehoratkaisuissa laatuerot huomaa usein selkeästi. Linssit pystytään myös hiomaan, sävyttämään ja pinnoittamaan eri tavoin käyttötarkoituksen mukaan.

Haluamme tarjota juuri sinun silmillesi sopivimmat linssiratkaisut, ei enempää eikä vähempää. Kaikki Näköasiantuntijat käyttävät maailman johtavien linssitehtaiden tuotteita, jotka ovat varmasti laadukkaita. Tuotanto on valvottua sekä turvallista, ja hionta suoritetaan Suomessa. Näin pystymme varmistumaan paitsi tuotteiden korkeasta laadusta, myös toiminnan vastuullisuudesta.

Piilolasit

Piilolasit ovat silmälasien käyttäjälle näönkorjaamisen vaihtoehto ja mahdollisuus vaihteluun. Piilolaseja on paljon erilaisia ja erilaiseen käyttöön sopivia, ja niillä voidaan korjata miltei kaikki taittovirheet. Käytön edellytyksenä on kuitenkin oikeanlainen käsittely ja hoito, ja tähän tarvitaan ammattitaitoisen optikon tarkistus ja ohjeistus. Erikoiskoulutettu piilolasioptikko vastaa siitä, että tutkimusten perusteella silmien terveydentila ei aseta estettä piilolasien käytölle. Piilolasien käytön aloittaminen voi olla haastavampaa kuin silmälasien, ja siksi niitä valittaessa on syytä turvautua ammattilaisen apuun. Säännölliset jälkitarkastukset ovat myös osa turvallisen piilolasien käytön perusedellytyksiä.

Aurinkolasit

Kroonisella UV-altistumisella on havaittu olevan yhteys harmaakaihin kehittymiseen silmän mykiöön. Silmien suojaaminen aurinkolaseilla on tarpeen ja lasten silmien suojaaminen on erityisen tärkeää. Suotavinta on käyttää aurinkolaseja, jotka suojaavat silmät myös sivulta tulevalta säteilyltä, jonka osuus voi olla jopa 10−25 prosenttia koko säteilystä. Pelkkä edestä tulevan UV-säteilyn tehokaskaan vaimentaminen ei siten riitä, vaan voi olla ääritapauksessa jopa vahingollista, koska lasien käyttö laajentaa mustuaista ja näin lisää mykiön altistumista sivusta tulevalle säteilylle. Myös keväthangille kannattaa varata mukaan aurinkolasit ja ehkäistä niillä lumesta heijastuvan UV-säteilyn aiheuttama akuutti ja kivulias silmän sarveis- ja sidekalvon tulehdus, lumisokeus. (Lähde: STUK)

Aurinkolasien tehtävänä on paitsi suojata silmät haitalliselta UV-säteilyltä, häikäistymiseltä ja tuulelta sekä roskilta, mutta ne ovat myös parhaimmillaan hyvännäköinen asuste ja tärkeä osa tyyliä. Kuten silmälasikehyksillä, aurinkolaseillakin voit halutessasi korostaa tyyliäsi ja persoonaasi. Seuraamme aktiivisesti paitsi alan teknistä kehitystä myös viimeisimpiä trendejä, ja liikkeistämme löydät niin isoimpien muotitalojen mallistoja kuin pienempien suunnittelijoiden luomuksia.

Parhaan hyödyn aurinkolaseista saat kun valitset ne käyttötarkoituksen mukaan:

Kaupunkikäyttöön, vesille, autoiluun, urheiluun tai keväthangille sopivat erilaiset aurinkolasit. Esimerkiksi moneen urheilulajiin on saatavilla siihen parhaiten sopivat linssivärit. Kuten silmälaseissakin, myös aurinkolaseissa linssien laaduissa on eroja, ja laadukkaampia aurinkolaseja voidaan myös korjata. Kokeile, niin huomaat eron. Suurimman osan aurinkolaseista saa myös tehtyä omilla voimakkuuksilla mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.  Äläkä unohda, että myös lapsien silmät on tärkeä suojata.

Jokaisella Näköasiantuntijalla on oma yksilöllinen ja tarkkaan valittu valikoimansa, jonka yhteisenä nimittäjänä on korkea laatu.

Koska kaikki Näköasiantuntijat ovat yksityisiä yrittäjiä, kaikkien hyllyistä löytyy paikallisesti parhaiksi todetut mallistot ilman suurten ketjujen asettamia rajoituksia. . Tuotemerkit vaihtelevat jonkin verran paikkakunnittain, koska uskomme, että jokainen Näköasiantuntija tuntee omien asiakkaidensa tarpeet ja toiveet parhaiten. Voit tutustua paikallisiin valikoimiin liikkeiden omilta sivuilta.