Rauma

Silmäoptikot Palmu 

silmäoptikot-logo

Silmäoptikot Palmu on Raumalla, Vanhan Rauman ytimessä toimiva yksityinen optikkoliike. Olemme kuuluneet Näköasiantuntijat-verkostoon sen alusta lähtien. Palvelemme asiakkaitamme, niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkisyhteisöjäkin aina perusteellisesti ja yksilöllisesti. Toimintamme perusta on näön tutkiminen. Meillä on nykyaikainen ja hyvin kattava tutkimuslaitteisto, ja henkilökuntamme jatkuva koulutus on meillä itsestäänselvyys.

Kehysmallistomme on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Valitsemme itse meille tulevat kehykset monen maahantuojan mallistoista, jotta valikoimamme olisi juuri sellainen, kuin tiedämme asiakkaidemme tarvitsevan. Useat merkkimme ovat meillä yksinmyynnissä.

Olemme ylpeitä yrityksestämme, ja toimintaamme on palkittu myös valtakunnallisesti. Pekka valittiin vuonna 1998 vuoden optikoksi, ja vuonna 2006 liikkeemme vuoden optikkoliikkeeksi. Samana vuonna saimme Innosuomi – palkinnon työnäkemisen kehittämisestä. Vuonna 2007 meille myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton avainlippu-tunnus. Pekka toimii tälläkin hetkellä Suomen Optisen toimialan puheenjohtajana.

Panostamme suomalaiseen, raumalaiseen työhön. Investoimme juuri uuteen hiomalaitteistoon, joten jatkossa asiakkaamme voivat saada uudet silmälasit käyttöönsä jopa tunneissa. Myös omiin, vanhoihin kehyksiin uusien linssien hiominen kuuluu palveluumme.

Toimimme 1600-luvulta peräisin olevassa Spärrin talossa, jonka ainutlaatuinen miljöö on näkemisen arvoinen. Liiketila on remontoitu 1920-luvun asuun, modernit tarpeet huomioiden. Meillä asiakkaat viihtyvät raumalaisten taiteilijoiden teoksia ihaillen ja vaikka kahvia siemaillen. Myymälään on tänä keväänä tulossa uudistuksia, kuulumisiamme kannattaa seurata Facebookin ja Instagramin kautta!

  • Ma 9:00-17:30
  • Ti-Pe 9:00-17:00
  • La suljettu